Mazıdağı’nda AŞ Evi Açıldı

Mardin Mazıdağı İlçesinde Günlük 300 Kişiye Yemek Yardımı Yapan AŞ Evi Hizmete Açıldı

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren AŞ evi, günlük 300 kişiye yemek yardımı yapacak şekilde hizmete açıldı. AŞ evinin açılış töreni ise oldukça coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Açılış törenine Mazıdağı Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Denli ve diğer kurum amirleri de katılım gösterdi. Törende, AŞ evinin önemi ve hizmet vereceği kişi sayısının artırılması konuları hakkında konuşmalar da gerçekleştirildi.

Açılış töreninin ardından Kaymakam Kundakçı, AŞ evinde incelemelerde bulunarak çalışanlardan detaylı bilgiler aldı. Yapılan açıklamalarda, AŞ evinin sadece yemek yardımı değil, aynı zamanda diğer sosyal faaliyetlere de öncülük edeceği vurgulandı.

Related Posts

Türk müteahhitler yurt dışından ilk yarıda 6,2 milyarlık proje aldı

Türk müteahhitler yurt dışından ilk yarıda 6,2 milyarlık proje aldı

Cumhurbaşkanı maaşı zamlandı: Emekliye 2 kuruş, Erdoğan’a 34 bin TL!

TÜİK’in enflasyon verileri sonrası yapılan temmuz zamlarıyla üst düzey maaşlar artarken, emekli maaşlarında yalnızca kuruşluk yuvarlama yapılması tepkilere yol açtı. Gelir dağılımındaki eşitsizlik yeniden gündeme geldi.

En düşük emekli maaşı belli oldu

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “14 bin 469 TL yüzde 16.67’lik enflasyon artış oranı kapsamında 16 bin 881 TL’ye yükseltilmiştir” ifadelerini kullandı.

Dünyanın en değerli şirketi kaybettiği unvanını geri aldı

Piyasa değeri 3,1 trilyon dolara gerileyen Apple, Aralık 2024’teki 3,92 trilyon dolarlık rekoruyla tüm zamanların en değerlisi unvanını koruyor. Meta, Broadcom ve Amazon yükseliş yaşarken, Tesla düşüşe geçti. Nvidia ise dünyanın en değerli şirketi unvanını geri aldı.

Avrupa Merkez Bankası Euro’nun hızlı değer kazanmasından endişeli olduğunu belirtti

Ekonomistler, euro para biriminin hızlı değer kazanmasının rekabet gücü ve ihracata olumsuz etkilerini değerlendirdi

Haziran ayı dış ticaret açığı belli oldu

Son Dakika haberi.. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, haziran ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Buna göre, dış ticaret açığı haziran ayında yıllık yüzde 38,8 artarak 8,2 milyar dolar oldu. 2025’in ilk 6 ayındaki açık ise 49,4 milyar dolar oldu.