Silahlar yakılarak imha edilecek


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, PKK’nın kendini feshettiğini ancak silahlarının elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini açıkladı.

DEM’LE GÖRÜŞME HAFTAYA ÇARŞAMBA

AK Parti milletvekilleriyle bir araya gelen Erdoğan, Terörsüz Türkiye süreci ve hedefi hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Milletvekillerini dinleyen Erdoğan, “Süreç istediğimiz gibi ilerliyor, bir sorun yok. Sahadan gelen raporlar da bunu destekliyor” dedi. Meclis’te yakın bir zamanda komisyon kurulacağını belirten Erdoğan, Türkiye için önemli bir adım olacağını vurguladı. Erdoğan, “Önümüzdeki hafta çarşamba günü DEM heyetiyle görüşeceğim. Söylediklerimizin yerine getirilip getirilmemesi konularını ele alacağız” açıklamasında bulundu.

ELEKTRİKLİ CİHAZLARLA

Erdoğan, terör örgütü PKK’dan beklenen silah bırakma görüntülerinin yakında geleceğini söyledi. Örgütün elindeki silahların envanterinin oluşturulduğunu belirten Erdoğan, teslim edilecek silahların elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini duyurdu.

KÜLTÜR VE TURİZM AYRILMAYACAK

Bir vekilin getirdiği “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ikiye bölünmesi” önerisini reddeden Erdoğan, “Birleştirme ve ayırma konularında denedik ancak fayda sağlamadık. Artık ayrılmayı düşünmüyoruz, bu yolda devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Related Posts

Trump, ticaret savaşını tırmandırıyor: Japonya ve Güney Kore’ye yüzde 25 gümrük vergisi açıkladı ancak vergileri erteledi

Trump, ticaret savaşını tırmandırıyor: Japonya ve Güney Kore’ye yüzde 25 gümrük vergisi açıkladı ancak vergileri erteledi

Hikmet Çetinkaya’nın cenaze programı belli oldu

83 yaşında çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden gazeteci-yazar Hikmet Çetinkaya’nın cenaze programı belli oldu.

Mansur Yavaş’tan başsağlığı açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı, 12 askerin şehit olduğunu duyurdu. ABB Başkanı Mansur Yavaş ise başsağlığı mesajı yayımladı.

Atatürk’ün çizdiği yoldan sapmayız

Mustafa Kemal, “Basın milletin ortak sesidir. Hiçbir sebeple baskı altına alınamaz” dedi. Gazetecilerin gördüğünü, bildiğini yazması gerektiğini söyledi. Bu sözler bizim düsturumuz oldu.

İsrail askerlerinin düzenlediği baskında 2 Filistinli öldü

Filistin haber ajansı WAFA’ya göre, İsrail askerlerinin, Nablus’un doğusundaki Salim köyüne düzenlediği ve 2 evi kuşatma altına aldığı baskında ölü sayısı arttı. Baskın sırasında Visam Gassan Hasan Iştiyye (37), İsrail askerleri tarafından açılan …

Aydın Bozdoğan’da korkutan orman yangını

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleler sürüyor.