Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs bir istinat duvarına çarparak durabildi. Sonuç olarak kaza sonucunda 14 kişi yaralandı.

Olayın akabinde sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Yaralılar, tedavi amacıyla Gümüşhane Devlet Hastanesine nakledildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, yaralanan 14 kişi olduğunu fakat durumlarının ciddi olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen sonuçlarının ardından taburcu edilebileceğini belirtti.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yol kayması sonucu meydana geldiğini belirterek, “Otobüs yoldan kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Bu durum yolcuların yaralanmasına neden oldu. Neyse ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” dedi.

Related Posts

CHP’de maraton başladı: Gölge bakanlar sunum yapacak

CHP’nin parti programı hazırlık süreci devam ediyor. Bu kapsamda, tüm MYK üyelerinin kendi alanlarında hazırladığı taslak belgelerin siyaseten tartışılması amacıyla 3-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek MYK toplantıları bugün itibarıyla başladı.

Silahlar yakılarak imha edilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün kahvaltıda buluştuğu milletvekillerine “Terörsüz Türkiye” süreciyle ilgili önemli detaylar verdi. Terör örgütü PKK’dan beklenen silah bırakma görüntülerinin yakında geleceğini belirten Erdoğan, teslim edilecek silahların elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini söyledi.

İzmir operasyonu diye paylaşılan bu görüntüler geçen yıla ait çıktı

1 Temmuz’da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan ve aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de bulunduğu 130 isme yönelik operasyon görüntüleri arşiv kaydı çıktı. Emniyet ve ajanslar tarafından operasyon görüntüleri olarak servis edilen anların, 2024 yılının temmuz ayında düzenlenen Aliağa Gümrüğü Rüşvet Operasyonu’na ait olduğu öğrenildi.

Son Dakika… İzmir’deki yangın Çeşme’ye de sıçradı!

Son Dakika Haberi.. İzmir’in Çeşme ilçesinde makilik alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

Trump’ın Kamala Harris röportajı için açtığı davada uzlaşmaya gidildi: 16 milyon dolar ödenecek

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Harris röportajını “manipüle ettiğini” öne sürdüğü davada, çatı şirketi Paramount anlaşmaya vardı. Ödeme Trump’a değil, başkanlık kütüphanesine yapılacak.

Trump, Florida’da göçmenler için açılan yeni cezaevi “Timsah Alcatraz”ı gezdi

ABD Başkanı Donald Trump, Florida’daki doğal vahşi yaşam alanı Everglades’te inşa edilen ve düzensiz göçmenlerin tutulacağı tutukevine benzer tesislerin Louisiana ve Alabama başta olmak üzere Cumhuriyetçi eyaletlerde de açılacağını söyledi