Yer: Bolu! 3 çocuk annesi, eski sevgilisini yüzünden bıçakladı

Olay, saat 15.00 sıralarında Köroğlu Mahallesi İkmal Sokak’ta meydana geldi. Afganistan uyruklu R.K.S. isimli kadın, 3 çocuğuyla birlikte sokakta yürüdüğü sırada eski erkek arkadaşı Türk vatandaşı S.A. ile karşılaştı. R.K.S. ve S.A. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine R.K.S., yanındaki bıçakla S.A.’yı yüzünden hafif yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, S.A.’ya ambulansta müdahale etti. Daha sonra R.K.S. ve S.A. gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

İsrail’den Mescid-i Aksa’da “düğün provokasyonu”

İsrail yönetimi, Filistin topraklarına el koyan İsraillilerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın avlusunda “düğün kutlaması” yapmasına izin verdi. Kudüs Valiliği, uygulamaya tepki gösterdi.

Eşinden Ramazan Gülten için çağrı: ‘Minik yavrumuzu babasından mahrum bırakmak adalet mi?’

Pınar Çalışkan Gülten, tutukla eşi İBB İmar Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten’in yakında dünyaya gelecek kızlarının doğumuna katılmasına izin verilmesini istedi.

MİT Başkanı Kalın, Hamal heyetiyle görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Şura Meclisi Başkanı Muhammed İsmail Derviş ve beraberindeki heyetle bir görüşme gerçekleştirdi.

Kütahya’da otel yangını: 10 kişi etkilendi

Kütahya’da emlak ofisinin yer aldığı otelin zemin katındaki yangında dumandan etkilenen 10 kişiye müdahale edildi.

Pakistan ve ABD arasında Orta Doğu görüşmesi

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ülkelerinin İsrail ile İran arasında kalıcı barışın sağlanmasına yönelik iş birliği yapmasının önemine dikkat çekti.

S&P 500’ün en iyi performans gösteren teknoloji şirketi “Palantir” gelecek vadediyor mu?

S&P 500’ün en iyi performans gösteren teknoloji şirketi “Palantir” gelecek vadediyor mu?