Telefon şarjı kavgası: Polis biber gazıyla ayırabildi

Bartın’da Telefon Şarjı Yüzünden Kavga Çıktı

Bartın ilinde yaşanan olayda, Tuna Mahallesi’nde telefon şarjı kullanımı nedeniyle iki grup arasında tartışma çıktı. İddialara göre, telefon şarj aletinin kullanımı konusunda anlaşmazlık yaşayan taraflar arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Olayın büyümesi üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak polislerin müdahalesiyle tarafların sakinleştirilmesi zorlaştı.

Kavgaya karışan bir grup ile biber gazı kullanan polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı. taraflar arasında karşılıklı olarak şikayetlerde bulunulurken, polislerden ve gruptan da şikayetler alındı. Jandarma ekiplerinin adli işlemlere devam ettiği belirtildi.

Related Posts

Dışişleri Bakanlığı’ndan 1915 olayları açıklaması

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “1915 olayları konusunda tarihi gerçekler ve uluslararası hukuk hilafına yapılan açıklamaları bütünüyle reddediyoruz.” denildi.

Tuzla’da arıtma tesisinde patlama: 5 işçi yaralandı

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir arıtma tesisinde patlama meydana geldi. Patlamada biri ağır olmak üzere 5 işçi yaralandı.

Uşak’ta sağanak etkili oldu

Uşak’ta etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde bazı iş yeri ve evleri de su bastı.

Pençe-Kilit şehidine gözyaşlarıyla veda

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin gerçekleştirdiği saldırı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Berat Mecit Day, memleketi Trabzon’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İmamoğlu suç duyurusunda bulundu: ‘Susmayın ve sesinizi yükseltin’

Tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, “Türk yargı tarihinin en büyük rezaletini yaşatanlar haklarında suç duyurusunda bulundum ve bulunmaya devam edeceğim” dedi. Yurttaşlara seslenen İmamoğlu, “Şikayetçi olun, susmayın ve sesinizi yükseltin” ifadelerini kullandı.

Ali Yerlikaya ve Murat Kurum’dan ‘deprem’ açıklaması: ‘Riskli binalara girmeyin’

Son dakika gelişmesi… İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dün İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir