Tekirdağ’da 39 işçi hastaneye kaldırıldı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren Universal Tekstil fabrikasında çalışan 39 işçi, akşam yemeğinden sonra mide bulantısı ve kusma şikâyetleri yaşadı. Rahatsızlanan işçiler, Çorlu ve Çerkezköy devlet hastanelerine kaldırıldı.

İlk bulgulara göre gıda kaynaklı olabileceği düşünülen zehirlenme belirtileri görülen işçilerin sağlık durumları kontrol altında tutuluyor. Olayın ardından sağlık ekipleri ve fabrika yönetimi tarafından inceleme başlatıldı.

Related Posts

İngiltere’ye ait F-35 Japonya’da acil iniş yaptı

Uçağın arıza nedeniyle acil iniş yaptığı belirtildi, yaşanan sorunla ilgili detay verilmedi

Elazığ’da İntinat Duvarından Düşen Kişi Yaralandı

Elazığ’da dengesini kaybeden bir kişi, 4 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.

Avcılar’da Palet Hırsızlığı

Mobilya mağazasından beş palet çalan şüpheli güvenlik kameralarına yakalandı.

Akşam yemeği sonrası 50 işçi apar topar hastaneye kaldırıldı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesindeki Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir tekstil fabrikasında akşam yemeği yiyen 50 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

TEM Otoyolu’nda Trafik Normale Döndü

Gültepe Tüneli’nde meydana gelen kaza sonrası trafik kontrol altına alındı ve normale döndü.

Netanyahu döktüğü kanda boğulacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır’da Cumhurbaşkanı Sisi ve mevkidaşı Bedr Abdulati bir araya geldi. Fidan, Abdulati ile ortak basın toplantısında, “Zalim zulmüyle beraber tarihten silinecektir. Bunun Netanyahu’nun da başına geleceğini göreceksiniz. Açlığa mahkum ettiği, öldürdüğü, zevk olsun diye her gün belli kotalarla keskin nişancılara hedef aldırttığı insanların kanının onu boğacağını göreceksiniz” dedi.