Samsun’da Pompalı Tüfekle Saldırı: Bir Tutuklama

Samsun’da gece bir eve ve olayın devamında başka bir mahallede otomobile bompalı tüfekle saldırı düzenleyen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün gece Atakum ilçesinin iki ayrı mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir eve ve olayla bağlantılı başka bir mahallede otomobile pompalı tüfekle saldırı düzenleyen şahıs, 52 plakalı otomobille kaçtı. Samsun polisi olay sonrası alarma geçti. Her iki silahlı saldırı olayını gerçekleştirilen M.A. (22), Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edildi M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. – SAMSUN

Related Posts

Bakan Yerlikaya’dan FETÖ operasyonlarına ilişkin açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son iki günde düzenlenen FETÖ operasyonlarında 306 kişinin yakalandığını duyurdu.

Kıbrıs gazisi, yarım asırlık otomobiliyle gazilik hatıralarını yaşatıyor

Gaziantep’te yaşayan 72 yaşındaki Kıbrıs gazisi Özkan Yeşilova, Kıbrıs Barış Harekatı sırasında görüp hayran kaldığı otomobilin aynısını satın alarak yaklaşık yarım asırdır hem gazilik hatıralarını yaşatıyor hem de nostaljiye yolculuk yapıyor.

Elazığ’da korkunç olay: Doğum yaptı bebeği çöpe attı

Elazığ’da evde doğum yapan kadın, dünyaya getirdiği bebeğini binanın önündeki çöp konteynerine attı. Durumu fark eden mahalle esnafının ihbarıyla bebek tedaviye alınırken, anne gözaltına alındı.

Almanya’ın F-35 hamlesi, Fransa ile gerilime neden oldu

11 Temmuz 2025 Cuma günü Politico’da yer alan habere göre, Almanya 15 adet ek F-35 savaş uçağı satın alma kararı aldı. Bu alımla birlikte, Almanya’nın toplam F-35 filosu 50 uçağa ulaşacak. Daha önce 85 adet yaşlanan Tornado savaş uçağının yerine 35 …

Özgür Özel, adalet arayan aileler ile bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde adalet arayan ailelerle bir araya geldiği toplantıda, toplumsal davalarda yeniden yargılamaların önünü açacaklarını ve adaletsizliklerle hesaplaşacaklarını vurguladı. Özel, “Bu ülkede bazı acılar bilinçli olarak yalnız bırakılıyor” diyerek adalet mücadelesinde kararlı olduklarının altını çizdi.

CHP milletvekillerinden ortak bildiri

CHP milletvekilleri ortak açıklama kaleme alarak yayımlandı. Vekiller, “Seçimle iktidarda kalmasının artık mümkün olmadığını, rıza üretemediğini anlayan Saray Rejimi, bu nedenle, seçmenin iradesini yargıyı araçsallaştırarak yok sayıyor; anayasa ve yasalar çiğneniyor, seçilmiş belediye başkanları hukuksuz bir biçimde gözaltına alınıyor ve hukuki gerekçeler olmaksızın tutuklanıyor!”