Realme’den fotoğraf çekmeyi sevenlere müjde: Realme 12 serisi tanıtıldı!

realme üstün özellikleri ve özel tasarımlarıyla adından söz ettiren akıllı telefon markası, ülkemizin gururu Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı Oyuncusu Melissa Vargas ile birlikte 12 serisini tanıtarak mobil telefon dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Premium özelliklerle donatılan realme 12 serisi, segment üstü kamera performansıyla, eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

REALME 12 PRO+ İLE FOTOĞRAF DENEYİMİ

realme, amiral gemisi modeli realme 12 Pro+ ile sizlere mobil mobil fotoğrafçılığın sınırlarını zorlayan bir deneyim sunuyor. Sektör lideri SONY IMX890 sensörlü 50MP ana kamera ile donatılmış realme 12 Pro+, her kareyi en ince ayrıntısına kadar yakalamanızı sağlıyor. Devrim niteliğindeki 120X Super Zoom teknolojisi ile uzaktaki nesneleri bile net bir şekilde görüntüleyebilir, 6x kayıpsız zoom seviyesi ile görüntü kalitesinden ödün vermeden yakınlaştırabilrsiniz. Ayrıca, olağanüstü bir görüntü kontrolü sağlayan SuperOIS teknolojisiyle fotoğraf çekme deneyimini eşsiz kılıyor. Kullanıcılar son teknolojiye sahip realme 12 serisiyle, muhteşem fotoğraflar yakalamanın keyfini yaşayacak.

TASARIM VE TEKNOLOJİ

realme 12 serisiyle sadece teknolojide değil, estetikte de sınırları zorluyor. Titizlikle hazırlanmış 300 üçgen oyuklu Altın Yivli Çerçeve ve 500 geçişli desene sahip Parlak Güneş Işını Kadranı ile realme 12 serisi, lüks saatlerin zarafetini telefonunuza taşıyor. Bu özel detaylar 12 serisini sadece sadece akıllı bir telefondan öte, bir sanat eserine dönüştürüyor.

NETLIK, EKRAN VE MAKSIMUM PERFORMANS

realme 12 Serisi 5G, 6.7 inçlik 120Hz Kavisli Görüş OLED Ekranı ile kullanıcıya göz alıcı bir görüntüleme deneyimi sunuyor. 1.07 milyar renkli canlı bir spektrum sunan ekranıyla, yüzde 100 P3 renk gamında nefes kesici bir netlik ve canlı kontrast sağlıyor. realme 12 Serisi, yüksek performansa sahip ekranıyla, kesintisiz ekran akışına rağmen 3D VC Soğutma Sistemi sayesinde sıcaklıkları optimal seviyelerde tutarak maksimum performansı koruyor.

Snapdragon 7s Gen 2 ile güçlendirilmiş, 8 çekirdekli 64-bit yapıya sahip olan realme 12 Pro+ 5G ve benzer bir 8 çekirdek mimarisine sahip olan Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisiyle donatılan realme 12 Pro, sınırlarını zorlayan bir seriye dönüşüyor. Sahip olduğu işlemcilerle, akıcı bir arayüz ve yüksek çözünürlüklü görüntüler için maksimum performans sağlayarak segmentlerinde fark yaratıyor.

realme 12 Pro+ 5G ve realme 12 Pro, geniş depolama sunarak kullanıcılara çoklu görevlerde üstün performans ve geniş depolama alanıyla özgürce kullanım imkanı da sağlıyor.

REALME UI 5.0

realme UI 5.0, yapay zekanın potansiyelini kullanarak  kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedefliyor. Böylece günlük yaşamlarını kolaylaştıran realme UI 5.0 özelliğiyle kullanıcılar, telefonlarını daha verimli bir şekilde kullanabiliyor, temel işlevlere tek bir dokunuşla erişebiliyor

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx