Paulista’dan transfer açıklaması: ‘Benim hayalim bu’

Beşiktaş forması giyen Gabriel Paulista, Corinthians’ta oynama hayali olduğunu söyledi.

34 yaşındaki savunma oyuncusu, “Herkes hayalimin Brezilya’ya dönmek ve Corinthians için oynamak olduğunu biliyor. Benim hayalim bu” ifadelerini kullandı.

Corinthians’ın kendisi için bir aile meselesi olduğunu da söyleyen Paulista, “Bir aile meselesi de var. Corinthians taraftarı olan kardeşim sayesinde onları destekledim. O, başka bir dünyaya gitti ve sonunda vefat etti. O da her zaman benimle birlikte. Futbolcu olmayı denedi ama başaramadı. Bu yüzden her zaman onun hayalini gerçekleştirdiğimi söylüyorum” sözlerini sarf etti.

“HAYALİM ORASI”

Paulista, başka bir Brezilya takımına da kapıyı kapatmadı. Deneyimli savunma oyuncusu, “Hiçbir kulübe kapıları kapatmayacağım ama benim hayalim Corinthians. Kim bilir belki bir gün Brezilya’ya döner ve Corinthians formasını giyerim” dedi.

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Beşiktaş’ta bu sezon 19 maçta süre bulan Gabriel Paulista, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusunun siyah-beyazlılar ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Related Posts

Tesadüfün böylesi! AKP’li trol 14 ay önce söylemiş

İBB soruşturmasında ifade verenlerin iddiaları doğrultusunda yeni bir soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda gözaltına alınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün, AKP’li troller tarafından “Tutuklanacaksın” ifadeleriyle sosyal medyada hedef alındığı belirlendi.

İBB’ye operasyonun ardından CHP İstanbul İl Başkanlığında olağanüstü toplantı

İBB’yi hedef alan yeni operasyonun ardından CHP İstanbul İl Başkanlığında olağanüstü toplantı kararı alındı. CHP’li vekiller ve başkanlar İstanbul İl Başkanlığı’nda bir araya gelecek.

Ankara’da pazar yerinde silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

Ankara’da bir kişi, pazar alanında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Özgür Özel’den yurttaşlara çağrı: ‘Adalet ve demokrasi için…’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yarın (31 Mayıs cumartesi) düzenlenecek Düzce mitingi için yurttaşlara çağrı yaptı.

CHP’li Uzun’dan Savcı Sayan’ın iddialarına ilişkin soru önergesi: ‘9 gündür neden görmezden geliniyor?’

CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, AKP’li Savcı Sayan’ın sosyal medya hesabından ortaya attığı çok çarpıcı iddiaları Meclis gündemine taşıdı. Uzun, “Partimizin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’na konuşma yaptığı kürsüden iner inmez 9 dakika içinde soruşturma açan savcılık, Savcı Sayan’ın bu önemli iddialarını 9 gündür görmezden gelmektedir” dedi.

Hamas yetkilisi: ABD’nin ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz

Hamas yetkilisi: ABD’nin ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz