Komisyon için ilk adım! Kurtulmuş, Meclis Başkanvekilleri ile bir araya geldi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanvekilleriyle bir araya geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanvekilleri Bekir Bozdağ, Tekin Bingöl, Pervin Buldan ve Celal Adan’ı kabul etti. TBMM’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kurtulmuş’un, TBMM Başkanvekilleri Bozdağ, Bingöl, Buldan ve Adan’ı kabul ettiği bildirildi. Basına kapalı gerçekleşen kabulde, Kurtulmuş, TBMM Başkanvekilleri ile Meclis çalışmalarını değerlendirdi.

İYİ PARTİ KATILMAYACAK

Kurtulmuş, Meclis’te kurulacak komisyonla ilgili daha evvel partilerden aldığı görüşler ve şimdiye kadar yaptığı çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya katılan grup başkanvekilleri de partilerinin görüşlerini ifade etti. İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, partisinin komisyon çalışmalarına üye vermeyeceğini ve katılmayacağını iletti.

Related Posts

Husiler İsrail’in Ben Gurion Havalimanı dahil birçok noktaya saldırı düzenlediklerini duyurdu

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı “Zülfikar” ismini verdikleri balistik füzeyle hedef aldıklarını belirtti. Seri, saldırıda hedeflerin başarıyla vurulduğunu ifade etti.

Batman’da 14 Bin Ev Ziyareti

Batman’da Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında 14 bin 106 ev ziyareti gerçekleştirildi.

Patnos Belediyesi Bütçe Kesintileriyle Mücadele Ediyor

Patnos Belediyesi, SGK ve vergi borçları nedeniyle her ay 20 ila 27 milyon TL arasında kesintiye uğruyor. Bu durum, ilçede planlanan projeleri olumsuz etkiliyor. Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın, bu zorluklara rağmen hizmete devam ettiklerini belirtti.

İpsala’da Motosiklet Traktöre Çarptı

İpsala’da motosiklet, traktörün römorkuna çarptı. Sürücü yaralandı, tedavi altına alındı.

İsrail Savunma Bakanı Katz, Washington’a gidecek; ABD’li mevkidaşı Hegseth ve diğer ABD’li yetkililerle görüşecek

İsrail Savunma Bakanı Katz, Washington’a gidecek; ABD’li mevkidaşı Hegseth ve diğer ABD’li yetkililerle görüşecek

Bakan Yerlikaya’dan FETÖ operasyonlarına ilişkin açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son iki günde düzenlenen FETÖ operasyonlarında 306 kişinin yakalandığını duyurdu.