Aslanbey Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi’nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Olay esnasında A.P, R.A. ve Mehmet Mazı’ya tüfekle ateş açtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri vakaya müdahale etti.
Yaralılara ilk yardım müdahalesi olay yerinde yapıldı ve ambulanslarla şehirdeki hastanelere sevk edildiler. Ne yazık ki, yaralılardan biri olan Mazı, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Olayın detaylı incelemesi için Mazı’nın cenazesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.
Olay yerinden uzaklaşmaya çalışan şüpheli A.P, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı ve adli süreç başlatıldı.
More Stories
Balıkesir’de Büyük Operasyon: 29 Gözaltı
Kuzey Makedonya’da 7 günlük ulusal yas ilan edildi
Isparta’nın bin yıllık ‘usta’ lezzeti: Samsa tatlısı tarifi