Halk TV sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya, Kızılay’ın 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkım yaratan depremlerin ardından AHBAP’a çadır satmasıyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirme yaptı.
İNSANDA UTANMA DUYGUSU OLUR!
İsmail Küçükkaya ardından insanda utanma duygusunun önemine dikkat çekerek tepkisini şu sözlerle dile getirdi:
* Üzülürüz. Üzüldüğümüz belli olur. Sevindiğimiz belli olmayabilir. Ben anlarım mesela. Biri utandığı zaman anlarım. Çok önemlidir utanma duygusu. Birini utanmış halde gördüğüm zaman önemserim bunu. Utanma duygusu duyur hâlâ.
* Hiç kusura bakmasın Kızılay Başkanı’nı ben hiç samimi bulmadım. Bu olayla ilgili. Bu olayın neden infial yarattığını anladığını da sanmıyorum. Bunlar benim fikirlerim.