Fenerbahçe, Merih Demiral için devreye girdi

EURO 2024 Avusturya-Türkiye son 16 maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA‘dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral, maçtaki performansıyla adından söz ettirdi. Transferde gaza basan Fenerbahçe, performansıyla EURO 2024’e damga vuran yıldız ismi gündemine aldı.

Arabistan basınında yer alan haberlere göre; sarı-lacivertli takım, Al-Ahli forması giyen Merih Demiral ile ilgileniyor.

Fenerbahçe’ye görüşme izni

Haberde Al-Ahli’nin 26 yaşındaki milli stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe’ye görüşme için izin verdiği belirtildi.

Sarı-lacivertli yöneticiler, bu gelişmenin ardından oyuncunun transferini bitirmek için gaza bastı.

Fenerbahçe’nin eli güçlü

Milli oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu belirtmişti. Oyuncunun sarı-lacivertli formayı giymek istemesinin Fenerbahçe’nin elini güçlendirdiği kaydedildi.

Al-Ahli farklı isimlerle de yollarını ayırıyor

Bir başka habere göre ise Al-Ahli Teknik Direktörü Matthias Jaissle; Allan Saint-Maximin, Merih Demiral ve Roberto Firmino için kulüp yönetiminden gelen teklifleri değerlendirmesini istediği yazıldı.

Demiral’ın Al-Ahli’deki performansı

Al-Ahli’ye 16.6 milyon euroya transfer olan Merih Demiral, Arabistan ekibinde 21 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir