Darende’de Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Darende’de Otomobil Menfeze Çarptı: 2 Yaralı

Malatya’nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil kontrolden çıkarak menfeze çarptı ve takla attı. Kazada sürücü ile birlikte eşi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Malatya-Kayseri karayolu Darende Aşağıulupınar mevkiinde gerçekleşti. Kayseri istikametinden gelen E.Y. yönetimindeki 21 AFM 887 plakalı otomobilin menfeze çarpması sonucunda araç takla attı ve ters döndü. Kazada yaralanan sürücü ile eşi, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. – MALATYA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Denizlili bisikletçiler başarılarını tüm kulvarlarda sürdürüyor

Bisiklet branşında Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleşen yarışmalara katılan Denizlili sporcular, ulusal ve uluslararası alanda başarıdan başarıya koşuyor.

Sonsuz enerjiye dev adım! Tarihi füzyon başarısı

Fransa, nükleer füzyon teknolojisinde çığır açan bir başarıya imza attı. Fransız Alternatif Enerjiler ve Atom Enerjisi Komisyonu’nun (CEA) yönetimindeki WEST (Tungsten Environment in Steady-state Tokamak) reaktörü, 50 milyon derecelik süper sıcak …

D Tech Cloud IDC Türkiye, CIO Summit 2025’te ‘platinum sponsor’ olarak yer aldı

Teknoloji firması D Tech Cloud, 7-8 Mayıs tarihlerinde Sapanca’da düzenlenen IDC Türkiye CIO Summit 2025’te platinum sponsor olarak yer aldı.

Pil bitti derdine son! Dünyanın en gelişmiş mikroçipi tanıtıldı

Tayvan merkezli üretici TSMC, sadece 2 nm üretim mimarisine sahip olan ve bu konuda dünyanın en gelişmiş çipini tanıttı. Bu mimari ile birlikte akıllı cihazlarda batarya ve performans artışı bekleniyor.

140 milyon yılda sadece 1 saniye sapan ‘atom saati’ geliştirildi

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST), şimdiye kadar geliştirilen en hassas atom saatlerinden birini tanıttı. Yeni saat, zamanı ölçmede referans alınacak düzeyde doğruluk sağlıyor.

Çin, düşmanı hayalet gemilere yönlendirecek sistem geliştiriyor

Çin’de savunma ve havacılık sanayinde faaliyet gösteren Pekin Telemetri Araştırma Enstitüsünün, düşmanı, radarları var olmayan hayalet gemi filolarına yönlendirebilecek yetkinlikteki bir sinyal bozucu sistem üzerinde çalıştırdığı bildirildi.