Gümüşpala Mahallesi’nde Trafik Kazası: 7 Araç Zarar Gördü
D-100 Karayolu’nda meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken, toplam 7 araç hasar gördü. Kaza, saat 23.00 sıralarında Beylikdüzü istikametine giden araçlardan birinin Avcılar Metrobüs Durağı yakınlarında aniden fren yapmasıyla başladı.
Aniden fren yapan araçla birlikte 6 araç daha duramayarak birbirlerine çarptı. Kazada yaralanan olmaması büyük bir şans olarak nitelendirilirken, yolun sol şeridi uzun süre kapalı kaldı. Trafik ekibinin müdahalesi ve araçların kaldırılması işlemleri için geçen süre zarfında Beylikdüzü istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.
Araçların kaldırılmasının ardından trafik normale dönerken, olay yerindeki hasarlı araçlar da tamirat için gerekli yerlere götürüldü. Kazadan dolayı trafikte aksamalar yaşanmaya devam ettiği bildirildi.
More Stories
Fitch: ABD Tarifeleri Resesyon Riskini Artırıyor
Avukat Baran Kaya gazetemize konuştu: ‘HTS keyfiliğin önünü açabilir’
Dilinin altında ne yatıyor!