Bakan Fidan ve Ürdünlü Mevkidaşı ile görüştü

Fidan ve Safadi: Suriye’nin Bölünmesine Karşı Ortak Duruş Önemli

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, iki bakan Suriye’nin bölünmesine yönelik artan girişimlere karşı ortak duruşun önemini vurguladı. Fidan ve Safadi, bölge ülkelerinin bu tür girişimlere karşı koordineli bir şekilde hareket etmesi gerektiği konusunda görüş birliğine vardı.

Suriye krizine ilişkin diplomatik çabaların da değerlendirildiği görüşmede, istikrarın sağlanması için bölgesel iş birliğinin güçlendirilmesinin altı çizildi.

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts

Yeşilay Kadınları Ziyaret Etti

Yeşilay Kastamonu Şubesi, Taşköprü’deki sarımsak hasadı yapan kadınları ziyaret etti.

Kızı açıkladı! Ünlü oyuncudan kahreden haber

Hollywood’un efsane isimlerinden Bruce Willis’in sağlık durumu giderek kötüleşiyor. 2022 yılında afazi teşhisi konulan usta oyuncunun hastalığı, tedavisi olmayan frontotemporal demansa evrildi. Kızı Tallulah Willis’in açıklamasına göre, artık konuşamayan, okuyamayan ve yürüyemeyen aktör, hafızasında da ciddi sorunlar yaşıyor ve geçmişte kim olduğunu bile hatırlamakta zorlanıyor.

Trump, eski ABD Başkanı Obama’yı 2016 seçimlerinde Rusya ile ilgili algı yaratmakla suçladı

ABD Başkanı Donald Trump, eski Başkan Barack Obama’nın “Rusya’nın 2016’daki başkanlık seçimlerini Trump’ın lehine etkilediği” algısını yarattığını ve pek çok ismin bu “yüzyılın suçuna” ortak olduğunu iddia etti.

Tuncer Bakırhan’dan, Devlet Bahçeli’nin ‘cumhurbaşkanı yardımcısı’ önerisine ilk yorum: ‘Neden cumhurbaşkanı da Kürt olmasın?’

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “İki cumhurbaşkanı yardımcısından birisinin Alevi, diğerinin de Kürt olması” önerisine dair ilk kez konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Neden Cumhurbaşkanı da Kürt olmasın” dedi.

AB’nin İsrail’e Yaptırım Kararı Beklenmiyor

AB, İsrail’in insan hakları ihlallerine rağmen yaptırım almadığı için hayal kırıklığı yaşanıyor.

Selami Ersen, Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Olarak Atandı

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın rotasyon kararıyla Bakan Müşavirliği görevine atandı. Ersen, 6 yıl süresince sürdürdüğü Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinden ayrıldı.