Artçı sarsıntılar devam ediyor: Büyükçekmece açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem

İstanbul, Silivri Açıklarında 6,2 Büyüklüğünde Depremle Sarsıldı

İstanbul, Çarşamba günü Marmara Denizi’nde Silivri açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremle sallandı. Deprem, İstanbul ve çevre illerde büyük endişeye yol açtı.

Son olarak, Marmara Denizi’nde Büyükçekmece açıklarında saat 20.33’te 4,3 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Depremin Büyükçekmece ilçesine 17,82 kilometre uzaklıkta ve yerin 7,01 kilometre derinliğinde meydana geldiği tespit edildi.

AFAD’ın yayınladığı son rapora göre, 4 ve üzeri artçı sarsıntı sayısı 8 olarak belirlendi. Ayrıca, “Artçı sarsıntıların azalarak önümüzdeki birkaç hafta içinde sona ermesi beklenmektedir” denildi.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Related Posts

Trump’ın Kamala Harris röportajı için açtığı davada uzlaşmaya gidildi: 16 milyon dolar ödenecek

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Harris röportajını “manipüle ettiğini” öne sürdüğü davada, çatı şirketi Paramount anlaşmaya vardı. Ödeme Trump’a değil, başkanlık kütüphanesine yapılacak.

Trump, Florida’da göçmenler için açılan yeni cezaevi “Timsah Alcatraz”ı gezdi

ABD Başkanı Donald Trump, Florida’daki doğal vahşi yaşam alanı Everglades’te inşa edilen ve düzensiz göçmenlerin tutulacağı tutukevine benzer tesislerin Louisiana ve Alabama başta olmak üzere Cumhuriyetçi eyaletlerde de açılacağını söyledi

İsrail’den Mescid-i Aksa’da “düğün provokasyonu”

İsrail yönetimi, Filistin topraklarına el koyan İsraillilerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın avlusunda “düğün kutlaması” yapmasına izin verdi. Kudüs Valiliği, uygulamaya tepki gösterdi.

Eşinden Ramazan Gülten için çağrı: ‘Minik yavrumuzu babasından mahrum bırakmak adalet mi?’

Pınar Çalışkan Gülten, tutukla eşi İBB İmar Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten’in yakında dünyaya gelecek kızlarının doğumuna katılmasına izin verilmesini istedi.

MİT Başkanı Kalın, Hamal heyetiyle görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Şura Meclisi Başkanı Muhammed İsmail Derviş ve beraberindeki heyetle bir görüşme gerçekleştirdi.

Kütahya’da otel yangını: 10 kişi etkilendi

Kütahya’da emlak ofisinin yer aldığı otelin zemin katındaki yangında dumandan etkilenen 10 kişiye müdahale edildi.