Akşam yemeği sonrası 50 işçi apar topar hastaneye kaldırıldı

Yemek sonrası mide bulantısı ve kusma şikayetleri yaşayan işçiler, Çorlu Devlet Hastanesi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 40 işçi Çorlu Devlet Hastanesi’nde, 10 işçi ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde müşahede altında tutuluyor.

İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Fabrikada işçilerin tükettiği yemekten numune alınarak inceleme başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

İngiltere’ye ait F-35 Japonya’da acil iniş yaptı

Uçağın arıza nedeniyle acil iniş yaptığı belirtildi, yaşanan sorunla ilgili detay verilmedi

Elazığ’da İntinat Duvarından Düşen Kişi Yaralandı

Elazığ’da dengesini kaybeden bir kişi, 4 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.

Avcılar’da Palet Hırsızlığı

Mobilya mağazasından beş palet çalan şüpheli güvenlik kameralarına yakalandı.

TEM Otoyolu’nda Trafik Normale Döndü

Gültepe Tüneli’nde meydana gelen kaza sonrası trafik kontrol altına alındı ve normale döndü.

Netanyahu döktüğü kanda boğulacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır’da Cumhurbaşkanı Sisi ve mevkidaşı Bedr Abdulati bir araya geldi. Fidan, Abdulati ile ortak basın toplantısında, “Zalim zulmüyle beraber tarihten silinecektir. Bunun Netanyahu’nun da başına geleceğini göreceksiniz. Açlığa mahkum ettiği, öldürdüğü, zevk olsun diye her gün belli kotalarla keskin nişancılara hedef aldırttığı insanların kanının onu boğacağını göreceksiniz” dedi.

İsmet Taşdemir: “İstediğimiz oyunu oynayamadık”

Gaziantep FK, Galatasaray’a 3-0 mağlup oldu. Teknik direktör Taşdemir, eksiklerin giderileceğini belirtti.