Aziz Sancar’a fahri doktora

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu: Prof. Dr. Aziz Sancar’a Fahri Doktora Beratı Takdim Edildi

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar’a Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından fahri doktora beratının takdim edildiğini duyurdu. Eminoğlu, bu anlamlı buluşmada tarihin ve ilmin kutsallığının, çalışmanın değerinin bir kez daha ortaya çıktığını belirtti.

Prof. Dr. Aziz Sancar, bilim dünyasında önemli bir yere sahip olan ve Nobel ödülü sahibi bir bilim insanıdır. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından fahri doktora beratının kendisine verilmesi, üniversite ile bilimsel anlamda önemli bir iş birliğinin tezahürüdür. Bu tür akademik iş birlikleri, bilimin ve eğitimin daha da ileriye gitmesine katkı sağlayabilir.

Enes Eminoğlu’nun paylaşımı, bilim dünyasının başarılı isimlerinin takdir ve ödüllendirilmesinin önemine dikkat çekiyor. Bilim insanlarının emeklerinin karşılığının alınması, genç araştırmacılara ilham olabilir ve bilimsel çalışmaların teşvik edilmesine katkıda bulunabilir.

Related Posts

Bill Gates, servetinin yüzde 99’unu bağışlayacağı vakfı açıkladı

ABD’de Microsoft’un kurucu ortağı milyarder iş insanı Bill Gates, servetinin tamamını önümüzdeki 20 yıl içerisinde Gates Vakfı aracılığıyla bağışlayacağını duyurdu. Dünya çapında çok sayıda alanda faaliyet gösteren ve 2000 yılında kurulan vakfın 20 …

PKK’nin ‘kongre’ duyurusu sonrası Pervin Buldan’dan ilk açıklama: ‘Hepimize hayırlı olsun’

Terör örgütü PKK, kongresini PKK elebaşı Öcalan’ın çağrısı üzerine 5-7 Mayıs tarihinde toplandığını duyurdu. Açıklamada, “Alınan karar, bilgi ve belgeler yakın zamanda paylaşılacaktır. Tarihi öneme sahip bir karar alındı” denildi. DEM Parti Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’dan, gelişmeler sonrası bir son dakika açıklaması geldi.

Türkiye’yi dehşete düşüren Bahar Aksu cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

İstanbul Şişli’de 5 Mayıs Pazartesi günü sokak ortasında vahşice öldürülen Bahar Aksu cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

CHP’den, Bakan Bolat’a sert tepki: ‘Suskun kalarak üreticiyi ve ihracatçıyı sahipsiz bırakıyor’

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, “İhracat pazarlarımızı kaybediyoruz. Faizler yüzde 49’a dayandı, ticari kredilerin yıllık faizi yüzde 60’ı aştı. Ticaret Bakanı suskun kalarak üreticiyi ve ihracatçıyı sahipsiz bırakıyor. Mehmet Şimşek komutasında ekonomi sadece faiz lobilerini mutlu ederken, Ticaret Bakanı ortalıkta görünmüyor” dedi, Bakan Bolat’a seslendi.

Yeni Papa’nın kirli geçmişi: Görev yaptığı kiliselerdeki cinsel tacizlere kafasını çevirdi

Yeni seçilen Papa 14’üncü Leo’nun, Chicago ve Güney Amerika’daki kiliselerinde bir papaza yönelik çocuk cinsel istismarı iddiaları karşısında ‘görmezden geldiği’ suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu ortaya çıktı. 69 yaşındaki ilk Amerikalı Papa Robert Prevost, dokuz yıl önce küçük yaştakilere cinsel tacizde bulunduğu iddiaları nedeniyle halka hizmet vermekten men edilen Augustinian rahibi Peder James Ray’in çocukların yakınında yaşamasına izin verdiği ve sorumlu olduğu bölgedeki cinsel taciz iddialarını yeteri kadar araştırmadığı ortaya çıktı. Ayrıca Trump karşıtı olan yeni Papa 14’üncü Leo’nun ABD Başkan Yardımcısı JD Vance’i sert bir şekilde eleştiren, Trump yönetiminin göçmen politikalarını kınayan paylaşımları bulunuyor.

Minguzzi’nin katilinin kız arkadaşından ‘pes’ dedirten paylaşım: ‘Size manitamın elini öptürücem’

Geçtiğimiz ocak ayında tartıştığı kişiler tarafından 5 kez bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin katillerine TikTok hesabı üzerinden destek veren genç kız pes dedirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir