Sivas’ta Servis Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 17 Yaralı

Sivas’ta Servis Minibüsü ile Otomobil Kaza Yaptı: 1 Ölü, 17 Yaralı

Sivas’ta, öğretmen ve sağlıkçıların da içinde bulunduğu servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulans ve helikopterlerle hastanelere sevk edildi.

Kaza, Çeltek köyü yakınlarında saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 48 ATY 416 plakalı servis minibüsü ile karşı yönden gelen 58 AEJ 663 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan bir kişi yaşamını yitirirken, 17 kişi de yaralandı. Olay yerine polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi ve yaralılara ilk müdahale yapıldı. Yaralılardan bazıları ambulanslarla, diğerleri ise Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopterlerle hastanelere sevk edildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve detaylı bilgi bekleniyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Related Posts

Apple görünce durduruyor! Bu özellik bazı görüşmeleri başlamadan bitirecek

iOS 26’da ilginç bir güvenlik özelliği test ediliyor: Görüntüde çıplaklık algılanırsa arama otomatik duruyor. Beta kullanıcıları yeni özelliği fark etti, Apple ise henüz sessiz.

Başarılı insanlar bizim bilmediklerimizi bilerek tuşlu telefon kullanıyor: İşte nedeni

21. yüzyılın dijital çağında herkesin cebinde iOS ya da Android tabanlı bir akıllı telefon var. Ancak dikkat çekici bir şekilde, bazı milyoner iş insanları ve teknolojiye yön veren isimler, bilinçli olarak tuşlu telefonlara geri dönüyor.

Elon Musk tarih verdi: Bir dönüm noktası olacak!

Elon Musk, fosil yakıt devrinin kapanmak üzere olduğunu söyledi ve tarih verdi. Güneş enerjisinin öncülüğünde gerçekleşecek bu büyük dönüşüm, küresel enerji sistemini kökten değiştirebilir.

5G için düğmeye basıldı; ihalenin ve şebekelerin kurulacağı tarihler belli oldu

5G için düğmeye basıldı; ihalenin ve şebekelerin kurulacağı tarihler belli oldu

Terleyen boya binaları serinletiyor!

Bilim insanları, yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında binaları serin tutacak devrim niteliğinde bir boya geliştirdi. “Terleyen” özellikteki bu yeni nesil çimento bazlı kaplama, sıcak günlerde binaların çevresine serinlik sağlıyor. CCP-30 adı verilen bu özel boya, ilk testlerde piyasadaki benzer ürünlere göre 10 kat daha fazla soğutma gücü gösterdi. Araştırmanın ayrıntıları Science dergisinde yayımlandı.

iOS 26, eski iPhone’ları nasıl etkileyecek?

Apple’ın iOS 26’yı tanıtmasının ardından beta sürümü yayınlandı. iOS 26, iPhone 11’leri ve iPhone 12’leri nasıl etkileyecek?