Muğla’da korkunç son: Sobadan zehirlenen çiftten acı haber

Muğla Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi Sonucu Evli Çift Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çiftinden haber alamayan yakınları, durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri derhal evlerine yönlendirildi. Ekipler, eve girdiklerinde maalesef çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemeler sonucunda çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Olay yerindeki çalışmaların ardından Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çiftin vefat haberini alan çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşanan bu acı olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı.

Related Posts

Son Dakika… İzmir’deki yangın Çeşme’ye de sıçradı!

Son Dakika Haberi.. İzmir’in Çeşme ilçesinde makilik alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

Trump’ın Kamala Harris röportajı için açtığı davada uzlaşmaya gidildi: 16 milyon dolar ödenecek

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Harris röportajını “manipüle ettiğini” öne sürdüğü davada, çatı şirketi Paramount anlaşmaya vardı. Ödeme Trump’a değil, başkanlık kütüphanesine yapılacak.

Trump, Florida’da göçmenler için açılan yeni cezaevi “Timsah Alcatraz”ı gezdi

ABD Başkanı Donald Trump, Florida’daki doğal vahşi yaşam alanı Everglades’te inşa edilen ve düzensiz göçmenlerin tutulacağı tutukevine benzer tesislerin Louisiana ve Alabama başta olmak üzere Cumhuriyetçi eyaletlerde de açılacağını söyledi

İsrail’den Mescid-i Aksa’da “düğün provokasyonu”

İsrail yönetimi, Filistin topraklarına el koyan İsraillilerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın avlusunda “düğün kutlaması” yapmasına izin verdi. Kudüs Valiliği, uygulamaya tepki gösterdi.

Eşinden Ramazan Gülten için çağrı: ‘Minik yavrumuzu babasından mahrum bırakmak adalet mi?’

Pınar Çalışkan Gülten, tutukla eşi İBB İmar Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten’in yakında dünyaya gelecek kızlarının doğumuna katılmasına izin verilmesini istedi.

MİT Başkanı Kalın, Hamal heyetiyle görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Şura Meclisi Başkanı Muhammed İsmail Derviş ve beraberindeki heyetle bir görüşme gerçekleştirdi.