Otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan şüpheli yakalandı

Kayseri’de Ameliyat Malzemeleri Çalan Zanlı Yakalandı

Kayseri’de bir otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan zanlının, Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Polis ekipleri, “Otodan hırsızlık” ve “Mala zarar verme” olayına yönelik başlattıkları çalışmada, hırsızlık olayının meydana geldiği bölge ve çevresinde kamera incelemesi yaparak zanlının izini sürdü.

Yaklaşık değeri 320 bin lira olan 710 ameliyat malzemesini çalan M.B. isimli zanlı, polis tarafından yakalanarak malzemeler sahibine teslim edildi. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. (AA)


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Adana’da Dolandırıcılık: 63 Gram Bilezik ve 4 Bin Dolar Çalındı

Polis kılığındaki dolandırıcılar, hastalığı için para toplayan kadını 63 gram bilezik ve 4 bin dolardan etti.

Taha Akgül: “Güreş iyi yolda, emin ellerde!”

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül, açıklamalarda bulundu.

Dikkat! İstanbul’da rüzgar direk devirdi, E-5 kapandı

İstanbul’da etkili olan şiddetli rüzgar, Büyükçekmece’de aydınlatma direğini yola devirdi. Yola devrilen aydınlatma direği nedeniyle E-5’de trafik yan yola aktarıldı.

Özgür Özel, İBB Kumpas Borsası belgesini paylaştı: AKP’li Birinci, Kapki’den yalan ifade için 2 milyon dolar istemiş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB davası tutuklusu Murat Kapki’nin suç duyurusunu paylaşarak, eski AKP MKYK üyesi avukat Mücahit Birinci’nin yalan ifade karşılığında Kapki’den 2 milyon dolar istediğini açıkladı. Kapki’nin ifadesine göre Birinci “Makyavelist düşün, çıkmak için her şey mubahtır” dedi.

Türkiye’den İsrail’in Batı Şeria ile Doğu Kudüs’ü ayırmayı amaçlayan işgal planına tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in E1 bölgesinde yerleşim inşa edilmesine yönelik yeni işgal planına sert sözlerle tepki gösterdi. Bakanlık, bu adımın uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler kararlarını hiçe saydığını belirterek, “Filistin Devleti’nin toprak bütünlüğünü, iki devletli çözüm zeminini ve kalıcı barış umutlarını hedef almaktadır.” ifadelerini kullandı.

CHP’li Öztürkmen, AKP’ye geçen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP’li Öztürkmen, AKP’ye geçen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu