184 bin uyuşturucu hap ele geçirildi: 4 kişi gözaltında

Samsun’da Hafif Ticari Araçta 184 Bin Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmada, İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi’nde bir hafif ticari araçta yapılan aramada dikkat çekici bir sonuca ulaştı. Polis tarafından gerçekleştirilen takip ve aramada, koliler içinde toplamda 184 bin adet sentetik ecza uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyon sırasında Y.E.D. (25), Y.K. (21), G.İ. (31) ve C.A. (21) isimli 4 şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Araçta ve şahısların evlerinde yapılan detaylı aramalarda ise, büyük miktarda sentetik ecza uyuşturucu hap bulundu.

Şüphelilerin yakalanmasının ardından olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve polis ekipleri konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Dışişleri Bakanlığı’ndan 1915 olayları açıklaması

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “1915 olayları konusunda tarihi gerçekler ve uluslararası hukuk hilafına yapılan açıklamaları bütünüyle reddediyoruz.” denildi.

Tuzla’da arıtma tesisinde patlama: 5 işçi yaralandı

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir arıtma tesisinde patlama meydana geldi. Patlamada biri ağır olmak üzere 5 işçi yaralandı.

Uşak’ta sağanak etkili oldu

Uşak’ta etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde bazı iş yeri ve evleri de su bastı.

Pençe-Kilit şehidine gözyaşlarıyla veda

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin gerçekleştirdiği saldırı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Berat Mecit Day, memleketi Trabzon’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İmamoğlu suç duyurusunda bulundu: ‘Susmayın ve sesinizi yükseltin’

Tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, “Türk yargı tarihinin en büyük rezaletini yaşatanlar haklarında suç duyurusunda bulundum ve bulunmaya devam edeceğim” dedi. Yurttaşlara seslenen İmamoğlu, “Şikayetçi olun, susmayın ve sesinizi yükseltin” ifadelerini kullandı.

Ali Yerlikaya ve Murat Kurum’dan ‘deprem’ açıklaması: ‘Riskli binalara girmeyin’

Son dakika gelişmesi… İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dün İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir